Voorstraat 42-44, Brielle

€ 430.000,- k.k.

Details

Overdracht

Vraagprijs
€ 430.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1870

Winkelruimte

Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
169m²
In units vanaf
1m²
Verkoopvloer oppervlakte
169m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
800
Welstandsklasse type
A2

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum

Omschrijving

Voorstraat 42-44 Brielle

Royale dubbel (168,6m² oppervlakte) winkel,-kantoor of horeca ruimte met entree & etalages aan de Voorstraat en deels aan de Boterstraat.

Op zoek naar een geschikt pand voor uw onderneming? Dan is dit centraal gelegen dubbele winkelpand op mooie A-locatie in het centrum v... lees meer

Voorstraat 42-44 Brielle

Royale dubbel (168,6m² oppervlakte) winkel,-kantoor of horeca ruimte met entree & etalages aan de Voorstraat en deels aan de Boterstraat.

Op zoek naar een geschikt pand voor uw onderneming? Dan is dit centraal gelegen dubbele winkelpand op mooie A-locatie in het centrum van Brielle een ongetwijfeld een bezichtiging waard. De bedrijfs- of winkelruimte aan de Voorstraat kan, gecombineerd met het aansluitende pand aan de Boterstraat, voor vele doeleinden in gebruik genomen worden. De ruimte aan de Voorstraat is nu afgesloten van de Boterstraat maar deze kan worden doorgebroken zodat het één geheel wordt. Het pand beschikt over een eigen ingang aan zowel de Voorstraat als de Boterstraat.

Het geheel is gelegen in een gemoedelijke, authentieke drukke winkelstraat in het centrum van Brielle. Openbare parkeergelegenheid verderop en alle voorzieningen en winkels zijn binnen handbereik.
Brielle is een van de populairste vestingsteden van Nederland. De historisch vesting van Brielle, "het oude centrum", wordt gekenmerkt door veelal wat kleinere winkels, maar ook veel horecagelegenheden en de haven in de directe omgeving maken dat Brielle ook interessant is voor toeristen.

Indeling begane grond ingang Voorstraat:
Toegang vanuit de winkelstraat. Het gehele pand heeft een lengte van circa 13 meter en een breedte van circa 7 meter.
Het achterste gedeelte is voorzien een keukenblok met wasbak, vaatwasser, koelkast en toegang naar het gezamenlijke toilet. Afgesloten kantoorruimte met meterkast.

Afmetingen:
Kantoor: 9,10 x 7,06m.
Keuken: 3,89 x 3,50m.
Kantoor II: 4,56 x 3,74m.

Indeling begane grond ingang Boterstraat:
Toegang middels dubbele deuren. Open winkelruimte met achterin een keukenblok met toegang naar het gezamenlijke toilet.

Afmetingen:
Winkelruimte: 8,24 x 4,32m./3,49 x 3,12m./2,70 x 3,28m.
Keuken: 2,77 x 3,27m.

Het geheel is goed onderhouden en alle ruimtes zijn voorzien van gladde wanden en systeemplafonds. Voor een compleet beeld nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvende bezichtiging.

Locatie

Contact opnemen