Turfkade 20, Brielle

verhuurd

Details

Overdracht

Huurprijs
€ 1.100,- p/m
Status
verhuurd
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1900

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
35m²
In units vanaf
35m²
Verkoopvloer oppervlakte
30m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
400
Welstandsklasse type
A2

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum

Omschrijving

Compacte winkel- of kantoorruimte, fraai aan jachthaventje gelegen in het centrum van het vestingstadje Brielle op A-locatie.

De Turfkade ligt aan het jachthaventje in het centrum van Brielle met wekelijks de weekmarkt voor de deur en wordt middels een extra loopbrug (in aanleg) nog makkelijker ber... lees meer

Compacte winkel- of kantoorruimte, fraai aan jachthaventje gelegen in het centrum van het vestingstadje Brielle op A-locatie.

De Turfkade ligt aan het jachthaventje in het centrum van Brielle met wekelijks de weekmarkt voor de deur en wordt middels een extra loopbrug (in aanleg) nog makkelijker bereikbaar. Openbaar parkeren voor de deur aan de Turfkade en alle voorzieningen en andere winkels zijn binnen handbereik.
De vesting van Brielle, "het centrum", wordt gekenmerkt door vele monumentale panden en de winkels met een wisselende functie: veelal wat kleinere winkels, maar ook grotere ketens zoals bijvoorbeeld de Hema en het Kruidvat. Verder zijn er veel horecagelegenheden, restaurants en terrassen aan de haven in de directe omgeving en daardoor is Brielle ook interessant voor toeristen.

INDELING:
Begane grond: voorportaal met vier ‘harmonica’ deuren; entree , L-vormige winkel-/kantoorruimte (30 m²) met antraciet plavuizenvloer en verlaagd systeem plafond met inbouw verlichting. Aan achterzijde pantry (5 m²) met aanrecht en tevens opstelling CV-ketel ; apart toilet.

Bereikbaarheid:
Brielle is bereikbaar via de N218 (Groene Kruisweg) de doorgaande weg door Voorne Putten naar Spijkenisse, Hoogvliet en Hellevoetsluis en via de N57 die weer in verbinding staat met de A15/N15 richting Rotterdam en het Europoort gebied en de beide Maasvlakten. Via de N57 is er ook een goede verbinding met Goeree-Overflakkee en de Zeeuwse eilanden. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is gewaarborgd door enkele streekbuslijnen, onder meer van en naar Spijkenisse centrum (metro).

Locatie

Contact opnemen