Emmastraat 35, Rozenburg

verkocht onder voorbehoud

Details

Overdracht

Vraagprijs
€ 195.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
1971-1980

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
184 m²

Winkelruimte

Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
180m²
In units vanaf
180m²
Verkoopvloer oppervlakte
120m²
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Verdiepingen
2
Frontbreedte
800
Horeca toegestaan
Ja
Welstandsklasse type
A2

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum

Omschrijving

Prima gelegen winkelruimte (thans in gebruik als kapsalon) met een totale vloeroppervlakte van ca. 180 m², verdeeld over de begane grond en verdiepingsvloer (thans in gebruik als kantoor/pantry/verblijfsruimte), bovenwoning is hier mogelijk.

De winkel-etalage heeft een frontbreedte van circa 8 m,... lees meer

Prima gelegen winkelruimte (thans in gebruik als kapsalon) met een totale vloeroppervlakte van ca. 180 m², verdeeld over de begane grond en verdiepingsvloer (thans in gebruik als kantoor/pantry/verblijfsruimte), bovenwoning is hier mogelijk.

De winkel-etalage heeft een frontbreedte van circa 8 m, met in het midden de entree. De winkelruimte heeft aan de achterzijde perceel grond (bestraat) voor opslag (thans in gebruik voor de naastgelegen fietsenzaak) aan de achterzijde is een toegangsdeur voor leveranciers.

Indeling:
entree/winkelruimte (v.v. PVC-vloer) met toiletruimte, pantry en meterkast, via de hardhouten spiltrap is de bovenverdieping bereikbaar met kantoor, pantry, berg- en CV-ruimte (bovenwoning te realiseren).
Via de achterzijde van de winkelruimte is via trapje het achtergelegen erf (achterom) bereikbaar.

Locatie:
Gelegen in het centrum van Rozenburg, dat tegenwoordig valt onder de gemeente Rotterdam. Rozenburg is een dorp met inmiddels ca. 13.000 inwoners. Het centrum van Rotterdam ligt, met de auto op 30 minuten afstand. Daarbij is Rozenburg gunstig gelegen t.o.v. het achterland ”Voorne- Putten” en Hoogvliet. In de Emmastraat, de Molenweg en het Raadhuisplein is een diversiteit aan kleinschalige winkels gevestigd met een verscheidenheid aan producten.

Parkeren:
De Emmastraat is zeer gunstig gelegen t.o.v. parkeergelegenheid langs de openbare weg ( blauwe zone) met directe aansluiting (looproute) naar het Raadhuisplein, waar ook wekelijks de markt is. In heel Rozenburg is het gratis parkeren langs de openbare weg, middels de blauwe zone kaart.

Bestemming:
De betaalbare woon-/winkelruimte voor deze unieke locatie, is bestemd voor detailhandel en uitstekend geschikt voor kapsalon of bijv. design woon-decoratie activiteiten.

Opleveringsniveau:
- Winkelpui direct langs de winkelstraat
- Eigen gescheiden entree/toegangsdeur
- Systeemplafond met geïntegreerde armaturen
- PVC-vloer bg
- Betegeld toiletruimte met handwasbakje
- Pantry v.v. warm/koud water
- Kantoor en pantry op verdieping aan straatzijde
- Geïsoleerd (nieuw) Unidek-dak

Locatie

Contact opnemen